VIRSERUMS MARKNAD!

igår så var det virserums marknad! det var rättså kul faktiskt:) men det är lite drygt när man känner igen typ alla men ingen känner igen mig haha:P

men det är väll så.P idag är det att gå på dt igen.
skriver mer när ja kommer hem till ksstad igen.)

en dag i vetlanda!

Vi stack till Vetlanda idag och kollade runt lite köpte en present till Stoffe och sedan gick vi in på Gina och där såg PEtrah Bella och hela gänget haha , ja började gråta lite och dt gjorde bella också vi hade så kul när vi stod där och pratade haha. Vi ska ju ses imon så;D och ses en sväng på söndag.

jag köpte ett linne för 50 kronor iaf, sedan gick vi och åt på ett thai ställe gott var det allt:)
nu är vi hemma och chillar tror att jag ska ta och lägga mig snart så jag är utvilad tills imon. 
Imon blir det marknad då är det att dricka lite granna:) och har trevligt, synd att inte linda pinda kunde vara med oss för hon ska jobba nere på marknaden:/ men vi ses ju där så:D



finns väll inte så mkt mer att skriva.

pusso kram


TORSDAG!

Snart är det marknad och hoppas jag är mer utvilad tills imon då för dessa veckor har vart så sega och har vart så jävla trött ! Blö Idag så regnar det kan ju vara mys också tror det blir att dra ner och sola senare idag ska försöka förstå mig på det hihi. Ikväll blir det kanske dra ner till marknaden och kolla om man kommer in på Party fabriken man träffa väll på någon man känner då:)

Igår så var vi i Vimmerby, jag och Åsa umgicks lite vi drog till Öb och netto för att köpa lite saker, sedan drog vi vidare dit petrah var hos sin jobbcoach! Att vara här är underbart jag får upp massa minnen och jag blir glad o jag mår alldeles bra också, Jag HÖR HEMMA HÄR! och det är helt sjukt, Om jag får ett bra jobb och lönen är duktigt bra! då blir det en stuga här menar det verkligen, jag har precis allt här. Vänner, släkten , min bror , skolan , alla ställen man har bott och allt man ha gjort.

Men det enda som är negativt med lilla Virserum det är att det inte går bussar hela tiden, för då tror jag att folket hade bott kvar iaf ungdomarna då hade dom kunnat bo kvar ändå åka till stan , Men nu får dom be sina föräldrar att skjussa eller skaffa körkort ändå om dom inte har pengar till det.

Det är inte många dagar kvar här , Vi har inte gjort alldeles för mkt men det finns inte så mkt att göra här ändå.
Men om det blir uppehåll senare så blir det att gå en promenix igen, Man känner till alla vägar här och man vet vart man kan gå. Ja känner saknaden mer av min bror men det är jag vet inte vrf jag saknar han? vrf ska ja sakna en person som inte sakna mig?

HAHa jag kollade upp min brors nr på hitta.se hur lätt är det när det är ungefär 6 olika nr? ska ja skriva till alla bara för att chansa? haha. Blir ett långt inlägg men det är så det får bli ! jag åker in till pappa den 4e för Paulina skulle ha sin 20 års fest den 7e och jag vill faktiskt dit:) Nu när man har blivit bjuden och allt !¨

Ska bara hitta ngt och köpa till henne också? haha ¨
Nej om man ska ta ut trixie för att få frisk luft?

Ni får ha det så bra! puss

ONSDAG!

Igår så drog vi och badade i kaffeberget skönt som fan var det!
sedan blev det film, och va och hälsade på Åsa och fick träffa Micke också.

OCH IGÅR så träffade ja min bror eller ja han va vid kaffeberget och pratade med Marcus så han sa Hej men dt var väll mest till Linda men jag hälsade också tillbaka iaf! Har iaf det gjort nu.


Idag blir det att dra till Vimmerby, för petrah ska träffa sin jobbcoach(?)
sedan får vi se vad dagen erbjuder .

Har blivit svarthårig igen iaf:)


VIRSERUM!

Nu är man hemma i Virserum !
Och jag känner mig hemma och det är jävligt skönt att vara här igen.
Visst det finns inte så mycket att göra här men det spela ingen roll få vara här och njuta av det gör mig glad!
Igår så kom jag till Växjö vid kvart i sju där stod Petrah, Jeff & Linda:) Så vi åkte och åt på mc donalds så ja tog en Happy meal och då fick jag katten från shrek ! tjock var han också hihi. det gillar vi.
Sedan åkte vi hem till Jessica min kusin ( petrahs stora syster ) Linda red lite och vi satt och kollade på väldigt skoj var det . Sedan åkte vi hem och då träffade jag Åsa och det var skoj :) Åsa är min mammas tvilling syster =)
Och idag vaknade jag vi halv tio tiden och då åt jag och petrah frukost och sedan tog vi Trixie på en promenad till automaten tog ut pengar och sedan gick vi ner till marknads fältet och kollade på när Linda slet som ett djur!
Virserum har blivit stort;) haha 3 dagars marknad ojoj! HÄRLIGT HÄRLIGT!

Nu sitter vi hemma och jag vill hitta på något men vettifan vad:o haha
Ikväll blir dt Tacos och bada i kaffe berget med Linda & Jeff ska med :D ja och petrah självklart:D hihi
Iaf när vi kom hem igår kväll så spelade jag och petrah Nitendo det gamla heliga ;D Super mario 1 liksom;D haha
Ja vi får se vad dagen blir av kanske färga håret svart? Vi får se!

Puss o kram!


OUTFITS!


Så blir min outfits ut idag:)

Suddig bild!

Iaf igår så kom stoffe hem till mig vi åt mat och myste hela kvällen kollade på film och åt godis och pratade om det mesta . vi hann och lösa ut vissa problem. och idag åkte han hem vid tolv tiden och vi myste mkt innan dess. Nu har jag som sagt packat det sista det enda ja inte ha lagt ner det är min kamera och plattång och borste & spray men dt ska jag göra nu. Sedan är dt bara att vänta på lite käk sedan drar till Hlm och vänta på tåget. Helt sjukt jag åker idag. Men känner mig lite deprimerd men dt kommer bli bra! jag tror ja känner mig deprimerad för att jag och stoffe inte haft det så bra på sista tiden och då vill man egentligen inte bara fly från det men det är så det är just nu!

Nu blir det att äta lite nutella och kolla på Disney Channel! :)

IDAG = VIRSERUM!

Idag åker jag till Virserum och det kommer kännas skönt men tomt att inte ha stoffe , mamma eller sofie vid min sida:o men man kan inte ha allt :P haha Nej men nu har jag precis duschat jag tror jag hinner lägga upp dagens outfits innan jag drar till Hässleholm. jag har bara nojja att ja kommer missa tåget haha alltid så ja drömde till och med om dt. Blööö:p haha

Nej nu ska jag fixa mig och packa det sista:) puss o kram :)

NU KOMMER


KRISTOFFER! äta mat , och mysa massor! :)

ÄLskar denna pojken!

Nutella och marabou choklad!

Log i sängen och myste med mig själv sedan ringde petrah och berättade hur dt var att träffa sin farmor & farfar första gången i hela sitt liv. Måste vara en härlig känsla ! Men det är synd att inte hennes pappa är lika aktiv som hennes farföräldrar ! Men det är ju alltid ngt som är fel på pappor:D haha

Ja ikväll får jag en större resväska mamma insåg också att jag har blivit STOR och använder mer kläder.
och behöver ta med mig halva hemmet men ngt jag hade velat lägga i min väska det är stoffe faktiskt(A) ja känner redan nu kommer gråta hela biten till växjö haha! jag är såå känslig ja vet!

Iaf nu har jag köpt nutella och choklad sedan ha vi läsk och ostbågar hemma så jag och stoffe ska mysa till det lite extra ikväll han ska ju hem vid tio igen imon :( får vi se om vi ses efter dt.

Nej nu jävlar ska ja hitta på ngt, sätta på walk the line?

outfits


Så är min outfits idag!

Hello kitty tofflor!
mjukis byxor
linne
och pojkens tröja!

Min mp3 är jävligt liten:D liten o lila:D


Its my life!

MEDINA!



Denna får mig att tänka på vissa saker här i livet!

13.02

Klockan tickar inte snabbt idag! Nu har JAG försökt packa bara för att bli av med kläderna så jag kan ta upp mina andra saker så jag kan börja dammsuga ännu en gång sedan måste jag skura golvet för att min söta fina hund har pissat mot min fläkt kartong ! >< det är ju såå himla skoj att ha hundar på rummet när det är så. Sedan ska jag fan med ta och duscha ! Jag har sagt att ni ska få en outfits och det ska ni allt få ! Nej om man ska börja annars kommer jag aldrig någon stans! Nu får ni ha det så bra så länge:)

Puss o kram!

SÖNDAG!

lite dålig uppdatering kan ja ju tala om för er men dt kommer bli ännu sämre ska liksom dra till Virserum imon !
Känns som en dröm haha ..  Iaf igår så tvättade jag alla mina kläder och handdukar och lakan!
och sofie var här och höll mig sällskap! vi hade en film dag för det regnade seriöst hela dagen igår! då var det bara att njuta av att frysa lite dt va så skönt att känna kylan det är samma idag dt är inte fint väder idag heller. Menhoppas på bättre imon då när jag ska åka!

idag blir det att packa väskan och dammsuga rummet ännu en gång och duscha är ett MÅSTE!
ikväll kommer Kristoffer och sover här i natt väldigt mysigt!

jag har väll inte så mkt mer att säga :P Kanske lägger upp en outfits senare när jag har duschat och fixat mig:)
Har väll inte så mkt mer att säga. Händer inte så mkt inte nu iaf . Kanske kommer in på bloggen en dag i virserum eller ngt sådant.


Kristoffer, u are my everything!

LÖRDAG MORGON!

Nu är det såhär!
Igår så städade jag hela mitt rum och min toa! det skönt för jävla underbart
men jag ska dammsuga och skura golvet imon och försöka dammtorka överallt också.
men idag blir det att tvätta alla mina kläder och lakan om jag får tid till det!

Hade vart skönt hade ja sluppit vara där nere imon också.
Jag gäspar för fullt nu allså fundera på om jag ska ta och lägga mig en stund innan jag går upp igen och äter lite gott!
Idag ska jag vara med Sofie men det finns inte så mkt att göra idag för det är inte vackert väder idag alls!



Jag har kommit på att du!
betyder inget för mig längre eller jo det gör du men om du inte kan offra dig lite för mig då ska ja fan med inte göra det för dig. men det har alltid vart så. Nu är det över.


2 dagar kvar tills jag åker till Virserum
Känns sjukt:s

Men ska vara med petrah, linda, Bella & Marie:D det är dom jag har bestämt att vara med och höra av mig till:)

ne nu ska ja göra ngt annat!

Puss o kram!

BILDBOMB!









RÖSTA!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


RÖSTA!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


5 dagar!

dååå åker jag till Virserum jag kommer bara prata om det nu dom här 5 dagar ! det är för fan 5 år sedan jag var där SIST :'(  Såå nu är jag verkligen taggad att komma tillbaka och träffa vissa! Måste lägga över Bellas & maries nr på min nya mobil också så jag kan träffa dom! synd att bella lever i vetlanda på dagarna för hon jobbar! men då blir dt extra skoj och träffa henne på marknaden och helgen! Dåå blir dt att träffa Mariiie också:D hihi

Men det är så det är ibland ! Visst jag kommer träffa min andra kusin också piiinda!
hihi och massa andra in moster Åsa med :) dt kommer bli niice AASS NICE!



Jag valde just denna bilden på petrah för hon har precis fixat sig och har sminkat och ha fixat håret!
Och tkr denna är så fin:) Det är denna töösen jag ska bo i 9 dagar!
hihi:)

Nej nu vet jag inte vad jag ska prata om att jag måste fixa en mp3!

ONSDAG?!

det är onsdag idag va? eller vad är dt för dag:S

ja gillar inte sommaren för man glömmer bort Datum och dagar.. så jävla surt!
Har precis duschat känns väldigt skönt jag vet inte när det va sist jag duschade faktiskt. äckligt men sant!
Idag ska mami kolla efter en mp3 till mig för jag behöver en när jag åker runder nu och dt skulle vart skönt och ha en mp3 ändå för då kan ja ha vilken rutten mobil som helst!

Då behöver man inte ha den nyaste mobilen, kan ja ha den fattigaste nokian ist;D hihi

Nej jag ha inget mer att skriva än att jag ska tvätta hela helgen och städa mitt rum ska byta lakan också så det är fräscht när jag kommer hem igen! Kommer hem på tisdagen den 3e packa om väskan för vissa saker behöver ja inte ta med till pappa sen den 4e åker jag igen till min far och vet inte när jag kommer hem! kanske aldrig kommer hem:O haha skojar!

Nej ni får ha det så toppenså länge:)

Detta vill jag ha!








Vill ha koftan sjukt mkt! vill ha jackan sjukt snyggt att ha på sig!
linnet är sjukt snyggt leggingsen också:)

Men de får vara min dröm:)

KOM HEM!

Barbados var ett bra band när Magnus Carlsson var med men det är ju ett bra tag sen nu tyvär!
Nu har jag skrivit mitt brev till min förre detta chef att jag kommer inte vara kvar där, det känns jätte skönt faktiskt!

Men det blir att söka andra jobb när jag har kommit tillbaka från min lilla semester!
Får se vad dessa veckor kommer erbjudas.. Bara det blir så bra som möjligt!

Jag har gjort min packlista!
Det kommer bli bra det bara allt gå i väskan:S



fixa ventilerna på en stående motor!

JAA!

26 JULI - 3 AUGUSTI SMÅLAND!

4 AUGUSTI ÖLAND!

Det kommer göra ont att vara ifrån dig så länge men det får vi ta!
Vi ska lösa detta !





En bra gammal bild! men jag ska färga mitt hår svart!
Det gillar jag!

Tänker på alla saker vi har gjort , sen den dagen du och jag blev ett par det är 1 år 12 månader 365 dar det är samma känsla även vi förändras och lågan brinner trotsallt vinden blåser om vi någon gång gråter så ses vi alltid åter!



Livet är härligt ändå!

Iaf när man har det bra ! Idag så vaknade jag av att jag hade fått pengar på min mobil hela min stereo låter då bara för jag har en Nokia till mobil nu för min Sony ericsson har verkligen slutat funka jag har sagt innan att den är lite halv seg men nu stängs den av och står typ att ja inte ha några batteri eller sim kortet ej funkar:s
konstig mobil ! Iaf så jag åkte direkt till Andys och åt Nacho chips och smäält OST:) MUMS! Seda va jag så snäll och köpte kortlek till dom på Andys så vi spelade Finns i sjön jag och malin & alex o stoffe, väldigt trevligt faktiskt! Sedan undra väll ngn där ute vrf umgås du med stoffe om det är slut? för vi är vänner och ska försöka igen och vi tar det som det kommer nu inga planeringar eller ngt! och han lovade mig att bjuda på mat! höhö sedan ville jag leka lite med Annette:)  Så jag hörde av mig till henne så vi gick in till stan och kollade lite i affärer och sådant sedan gick vi hem igen! ja har fått min motion idag haha! grymt vad jag har ont i mina fötter nu. Men det gillar jag vi ska kanske dra till Åhus imon med:) Väldigt skoj faktiskt !

Sedan nu är jag hemma och ligger i sängen och lyssna på Takida och prata med Lisa vi har inte pratat om vissa saker på sjukt länge så nu är det bara att prata om det och få se hur man kan lösa vissa saker så enkelt är det bara!

Har inte så mkt mer att säga !
Tar en dag i taget och hoppas på det bästa!

pappa ska ringa mig ikväll också trevligt!!

Only God Can Jugde Me!

äaöda

I want to fly I want to escape from reality I do not want to live here with these people.
I have always hated my life, why should I live here then? See where everyone else is fine?
I feel bad that I have always done. but there is no welding to care how I feel inside me? I miss you when nagged at me when I miss you poked me in the ear every time but yes have done it now so you just take my hand gone. I do not know how long I will do this.

Malsor, en bra kille och han kommer komma långt!






IDag så har jag vart med Sofie vi ha vart ute på fältet och gått runder sedan kollat på film gick ut en sväng träffade Haifa & Tamam satt och pratade med dom lite , sedan vart hemma och kollat på tv med mamma .
Nu ligger jag i min säng och tänker . Och jag kommer inte fram till ngt utan att det gör ont .. Men jag kan inte hindra ngn för ngt..


säger det som det är Only God Can Jugde Me!

SÖNDAG!

Vaknade av att jag hade ont i hela kroppen kände det som!
Men det var skönt att ta en sömntablett och kunna sova ut.
hoppade in i duschen snabbt och åt frukost sedan mötte jag upp Kristoffer för få mina saker som jag hade hos honom!

Nu är det såhär varför det är slut mellan oss !
Våra känslor har inte försvunnit men vi bråkar alldeles för mkt för ingenting och det tar kål på oss båda ingen orka med det bägge blir ledsna och vi löser aldrig några bråk . Men vi har sagt det Efter jag har kommit hem från Virserum så ska vi prata ut om precis allt! För jag orka inte snart längre. Börja bli svartsjuk som en åsna!
Blir arg för inget.

Det är så det ligger till och vi kommer säkert bli tsm igen men denna gången ska allt gå så långsamt framåt!




Imon är det exakt en månad kvar tills skolan börjar! Det känns faktiskt skönt jag vill börja skolan igen!
Kunna gå upp tidigt för det är jag van vid ändå så, träffa alla underbara vänner igen(Y)

Det längtar jag till!!

Nej nu ska jag försöka göra ngt ! ÄR sugen på att gymma ikväll!

1 år och 6 dagar

Tack för denna tiden Kristoffer Wittenberg, jag ber om ursäkt men det är bäst för oss båda!


FEST BILDER!

Jag kommer inte skriva ngt om denna kvällen för den är alldeles för mkt! haha
Ja hann till stan äta några chips av nachon:( sedan var jag tvungen och åka hem annars hade det gått illa!



carla , tobbe & alexandra!



Dedde kom senare

Tobbe, Kim , jag:)

Alexandra, Dedde , min baby:) , Jonathan 2

Jonathan 1 är längst till vänster:)

Jag och Kempner:)

Jonathan jag och dedde

Fyyyfan.. ><

FEST IKVÄLL!



Sista fredagen nu sen får ja vänta två veckor tills att drickaa igen!!
FEtt niiice! och snart får ja min Baccardi Razz !!
nej nu får ni njuta av värmen!

JAG VILL HA!


Snacka om att det hade vart skönt på vintern?
Jag hade jätte gärnat vilja ha 1200 då hade jag lätt beställt hem sötnosen !
Men det kan ja ju glömma :/

IDag blir det fest och det kommer bli skoj faktiskt:)
Får se vilka som hänger på:)
hihi

Nej nu ska jag försöka hitta på ngt? kanske städa mitt äckliga rum?

1o Dagar!

om 1o dagar så åker jag till Virserum och stannar där en veckan :D Och jag kommer verkligen njuta av varenda jävla dag! Vill inte vara kvar här i Kristianstad jävla skit stad är det faktiskt. Jag hoppas jag hittar ett bättre jobb måste fixa ett nytt jobb snart jag ska jobba lördag och söndag på dag tid så jag tjänar mer en 1000 kronor i månaden jag behöver inte mkt pengar men känns som jag sliter i en natt för inga pengar alls jag förstör två dagar i rad för att jobba natt.


Ikväll skulle jag till Kristoffer men blir inte såå.. men dt kan vara skönt att inte dra dit heller får se vad som händer ikväll bara njuta också men jag tycker jag gör det hela tiden. Imon om det är sol då drar jag till Badet och badar och solar behöver lite mer färg på mig börja känna mig vit igen.

Längtar tills jag åker till min Far också. saknar han jätte mkt, och jag längtar tills skolan börjar igen så jag får träffa alla igen , saknar min vän måns .. =/ Kände det igår när ja skulle sova fyy saknar han vill kunna sätta mig på bussen från skolan in till stan tragga och hålla på sedan vänta på glimåkra bussen och åka hem och prata jag kom så nära han och jag gillar vara i hans sällskap . Det kanske låter fel men måns är en människa jag kan prata om det mesta och ha skoj med.  Vi sa att vi skulle ta och ses i sommar men när jag är väl åker till Öland så har han redan åkt hem igen och då hinner vi ej ses . Men i skolan så kommer vi ses lite då o då vi har inte sökt inte på samma linje:(


My friend:)

Nej vadfan ska man göra ikväll:O?

TORSDAG!

Jag hoppas att alla mår bra och har sovit skönt och sådant:)

Jag har sovit skönt men är rättså seg idag men det är bara ligga i soffan och kolla på Disney Channel !
Massa bra grejer idag känns det som! nu är det Ariel hihi!

Igår så var jag inne i stan med Alexandra och Sofie Ekström ! vi var och kollade lite på Blackjack sedan gick vi runder och runder men vi åkte hem vid elva tiden . Satt och pratade med mamma lite grann och sådant.

Fick reda på en sak av min syster att min chef hade gått och sagt en sak till min kompis som hände mig i lördags innan jag skulle jobba . har inte sina arbetskamrater tystnadsplikt?


?

Du börja tappa mig snart..
känner mig tom.




IKVÄLL BLIR DET BLACKJACK!

Med min alexandra:D Vi ska ses om någon timma tror jag sedan blir dt Blackjack hela kvällen ! fatta vad nice ha ingen aning när jag kommer hem i natt men det skiter jag i hade kunnat vart ute hela natten om dt hade vart så:) Men det blir en vit kväll vi kan ha skoj i vilket fall :) wiii...


bilder på 1 års dagen!



Man måste få svalka av sig:O man blir ju alldeles för varm!

väntar på bussen:)


Sååhär mkt älskar vi varann:) ( armbandet fick av mig! )


och detta halsbandet brun/vita:)

Min älskling!! <3

Stack och kollade på Zekes också:)

Åt på Trendi NACHO !


Sedan började dt små regna så vi åkte hem tack o lov för dt började blixtra som fan + ÖSREGNA!

Jävla Idioter

Igår kväll började någon försöka få upp yttedörren, jag blev lite rädd sen blev ja lite mer rädd när det kom två personer jag kände inte igen dom direkt men det var min syster som kom in haltande blå märke på hela benen hade bandage på ena foten och en sjuklig blå tira vid ögat! ja tror jag inte har kännt mig så dålig i hela mitt liv! jag mådde inte bra precis jag höll om henne kände som jag skulle börja gråta . Jag skulle fota alla hennes märken han hade slått henne inne vid troskanten den jävla POLIS JÄVLEN japp ni såg vad jag skrev. En Polis har misshandlat min syster. OCh han idioten som var med vi får be om ursäkt för hans ilska. Hon hade dragit till polis huset för att anmäla det men det verkade inte gå precis.  Och dom på sjukhuset ville itne göra en anmälan. 

Då undra ni kanske varför polisen misshandlade henne , Det var så att en kille i bilen han var tydligen efterlyst men det visste itne någon av dom andra som satt i bilen. Då fick maria ta all skit.

Jag hade kunnat lägga upp bilder här hur en polis beter sig. men jag ska inte göra det tyvär!

Poliser, ni tror att ni har den makten här i sverige. Men förhelvete om ni har sådan makt tar dom som har gjort något inte dom som inte har gjort det. DET är ofta ni tar in fel folk !!

FTP !

Tisdag!

jag kortfatta allt! orka ej blogga tyvär!

en skit unge skriker, slakta henne snart!

nej men i söndags hade jag o stoffe 1 års dag var inne i stan och myste runder faktiskt det var väldigt mysigt! Började regna och massor när ja hoppade av bussen sprang jag hem såg min granne springa från en bil så det var bara kuta så vi kunde ta samma hiss haha det måste sett roligt ut en blöt tjej i en blöt klänning och konditionen som söög verkligen! Sedan kom ja in och satte mig sedan fick man ett sms! hejhej! OKÄNT nr . ja bara hej! har du blivit torr nu ;)? haha då förstod ja ju att han hade letat upp mitt nr och sådant en trevlig pööjk:) lika gammal som mig:)

igår ( måndags ) så blev det att dra hem till stoffe sätta upp poolen sedan vidare till Tobbe och förfestade ! JAg älskar verkligen våra förfester nu förtiden vi har så satans skoj. och det där spelet vid busshållplatsen & på bussen haha japp jag säger såhär vi håller dt för oss själva ! sedan in till stan och gick runder och myste , jag , stoffe & kempner tog bussen hem till Stoffe och vi skulle bada men det blev att vi la oss på studsmattan och skulle sova men jag och Kempner har problem att sova men vi löste dt allt ;D men vaknade vid åtta igen och jag va så varm så jag visste inte vad jag skulle ta vägen ! senare blev det att äta frukost och chilla! har hjälpt stoffe med att städa köket och rummet ! gjorde lunch också nu är jag hemma och ska iväg ikväll får se hur det kommer gå vill bara sova !

Men Ni får bilder när jag orkar! Puss!

1 år med älsklingen idag!!


SJUK!

Fyy fan asså jag vill bara gråta och somna och aldrig mer vakna..
jag har gjort världens skämmigaste grej. Jag kan ej jobba för jag har blivit så sjuk .
nu har jag förlorat 1000 kronor för jag var sjuk förra lördagen med, jag kommer typ tjäna 600 kronor nästa gång jag ska jobba och det ska vara till resan till virserum och resan hem + min flaska jag ska köpa av Emelie om hon hittar en fin baccardi när hon åker till Turkiet imon. Jag får njuta av värmen nu och hoppas på Smulan få ut alla sina valpar i natt hon har max 5 överlevande! hon är som ett hus haha . jag ska sätta på en film nu haja läget tror jag den hette får njuta av den !







1 år med kristoffer wittenberg ! Vi har inte haft det bästa och vi har haft det så sjukt jävla bra!
Men vi bägge försöker kämpa men bägge förstör det lika mkt som man försöker, Men vi försöker att må bra vi försöker lösa det men det går inte . Men vi har våra bra sider också , vi finns för varann där ändå om vi inte "älskar" varann precis då , Vi vet att vi älskar varann vi vet att vi tillhör varann men vi visar det såååå fel .
det går inte förklara så fel vi visar det.  ÄLskling, du är mitt ljus i livet , du har visat mig vägen som jag aldrig har sett förut kärlekens egna väg! Låt mig få visa den bästa sidan av mig låt mig visa min kärlek till dig! Den är såå stor men den är bara jävligt krånglig att visa.


Kristoffer Wittenberg, Jag Älskar Dig Över Hela Mitt Hjärta! <3<3<3

JAG SÄGER BARA GUUUD!

Visst vi alla svenskar har klagat på kylan i vintras och alla vill bara ha värme och sådant ja jag vet att alla har klagat alla vill gå nakna för kunna få sin bränna och känna att man slipper sin jävla vinter jacka! men detta är INTE OKEJ!

över 30 grader i skuggan och när det blåser så blåser det bara värme! fyy och blää det är nu man ska ligga och bada men orka inte röra mig heller för då svettas man ju.. Blöö fyy

Outfits från igår



( skit i hur det ser ut på rummet ) haha så gick ja ut igår kväll :)
Man behöver absolut ingen tröja på sig jag svettades som fan vid ett tiden så. men jag brände mina fötter :( DOm skorna är fett sköna att gå i men ja brände fötterna lite ändå så. NÖJD MED DOM SOM FAN!


Icke nykter men jag lever;D
Hemma Hos Isabelle:)

Jag & min man:)

Han ser ju inte liten ut eller så. Vi stack till Isabelle på förfest det var riktigt trevligt faktiskt
sedan tog vi bussen in till stan och gick runder och hade skoj som fan! Träffade massa underbara personer Ah blev faktiskt glad för att träffa vissa människor!
skulle åka hem men tog bussen hem till stoffe med han ist , kunde verkligen inte sova då
la mig i deras hall på soffan och försökte sova men gick inte va så äckligt varm av mig , det är hemskt att det är så varmt .. Gud jag är så varm av mig och jag måste lägga mig snart och sova ska upp och jobba i natt hoppas det bli skoj men det kommer bli så satans stressigt. jag kommer ej klara av det tror jag inte. Men jag ska bara denna lördagen när det är Kstad dagarna så.

Men iaf det är så det är:) Nu ska jag ta och snå fläkten sen sova tror jag eller sätta på en film sedan sova till den:) KANON!

Puss o kram!

Imon har jag och älsklingen 1 år;D<3

FREDAG!

Grattis Emil Ohlin:)


Han  med keps:) Han bli 18 idag:D




Igår så åkte vi till Tosebro och badade och solade och åt massa godis och mat känns det som , åkte hem till mig bytte om och så kom stoffes familj och hämtade oss in till stan hyrde film och sedan till maxi och då fick vi välja vad vi ville äta jag tog kyckling spets med salsa sås på MUMS! sedan kollade vi på film och efter det tog jag och Paulina en runda golf banan med hundarna det var riktigt skönt faktiskt :) Kollade på Sex & The City boxen . riktigt bra faktiskt. sen somnade vi gott o väl. Idag så kom jag hem vid halv tolv gjort ordning rummet lite granna och druckit lite cider var nere i den nya kläd affären hittade en sjuukt jävla snygg klänning för 300 kr :( känns lagom ..Snart kommer min dricka hem har hem leverans;D haha sedan blir det att duscha och fixa sig och börja göra ordning sig sedan kommer Stoffe hem hit då blir det att äta och börja dricka lite sedan hem till Isabelle och ha vår för fest där:)

det kommer säkert blir skoj :) VÄntar på att maria ska snart komma så jag kan hoppa in och duscha ..
Finns inte så mkt mer att säga faktiskt!
Ni får ha det bra! puss o kram!

TORSDAG!

God morgon på er!<3

Hoppas ni har haft det bra :)?

Iaf så  var jag vid Åhus igår med Stoffe, Paulina, Emila & Tobbe dt va väldigt trevligt faktiskt sedan tog vi bussen hem till Stoffe så jag och Paulina solade på gräsmattan jag tog kokosolja jag gör aldrig om det tror jag haha du blir brun men för fan jag har ju bränt mig:( jag gillade det verkligen inte haha. Jag & Stoffe kollade på Shrek- nu och föralltid väldigt bra film faktiskt man skrattade till några gånger . Den tycker jag att folk ska gå och se:)
Efter dt åkte jag hem och var ute och gick med Mami, Liza & emelie:) efter dt gick ja hem kollade lite på datorn sen somnade jag :)Jag vill sova länge idag men det gick ju inte precis vaknade vid åtta och nu kollar ja på 2 fast 2 furious. Men fundera på lägga mig till rätta och försöka somna om. Visst jag ska egentligen till Tosebro men får se om det blir av kanske :) jag borde fixa mitt rum lite så har jag inte så mkt imon men jag palla ju ej :s blöö..

Fan jag hatar när jag inte orkar med någonting.
Ni får en bild på mig sedan hur jag ser ut nu=)

Puss o kram!

ONSDAG!

ÅHUS & BIO - SHREK! behöver inte tala om mer om denna dagen!!!

.....

omg..


nej om man skulle lägga ner allt och försöka på nytt?

Dåligt väder !

Blåsigt, molnigt!

Men My Thorsson ska dra iväg och bada i vilket fall men det blir i Tosebro idag med Stoffe & Emil det kan bli skoj om det nu är öppet + varmt i vattnet förståss. =)

Efter Mysan har badat och sådant så ska hon dra iväg till gymmet och gymma lite granna för det behöövs ! ah fick sån ångest att jag inte drog en enda gång förra veckan blöö på mig allså!  Idag blir det gym Guttans !!!:D

Ikväll så får jag se hur det blir kanske träffa bassen lite grann sitta och snacka lite om vad som har hänt i livet o sådant ! ja det finns väll inte så mkt mer att säga! ni får en titta på en gammal bild


Älskar när jag hade bruna ögon innan ( linser ) vill faktiskt ha linser igen men det är så dyrt:(
men jag får väll önska mig det i födelsepresent!;)

god morgon!

Idag är det tisdag och idag skulle jag dra till Åhus men när man vill dra dit så är det så jävla fult väder! Imon säger jag det upp tidigt dra dit och bada o sola någon timma sedan hem igen för då blir det Bio!


Iaf igår var det en händelserik dag!

från början till slutet!

åkte in till stan shoppade lite sånt ju efter dt åt ja på andys träffade baby en stund åkte hem drog te badet solade dardan o flamme kom så jag o dardan badade skönt va det faktiskt:) vi planerade att vi skulle tjuvbada senare , efter det kom sofie hem till mig vi stack och kollade på VM matchen dom på Näsby hade :) haha sedan träffade vi på mini satt och snackade med han efter det kom Dardan skulle vi följa med han hem för han skulle byta om lite efter det så tältade vi vid linje! det är sommarens bästa ställe;D haha satt där riktigt bra tag kom massa underbara personer dit vi hade riktigt skoj! " låssas slagsmål" ute på gatan haha!

efter dt gick ja , fia och dardan in mot näsby och då tyckte sofie att dt lät som basse men jag sa dt neej han skulle kanske inte komma! men jag vrål glodde men kolla! Det va ju Basse:D haha satt vi och pratade massa efter dt skulle han gå , jag fia o dardan hoppade in på badet och badade en stund ! Det va riktigt kallt att gå hem efter det sen la ja mig i sängen och sov! och nu är det sådant väder nu när man vill dra till åhus!!

Måndag!

Snart är denna dagen avklarad!

Idag har jag dragit till Stan och skulle fixa mina biljetter till Virserum men jag behöver inte boka dom biljetterna jag kunde ta det samma dag i Hässleholm samma sak när jag ska hem på Måndagen !
Gick in mot stan köpte En Bikini underdel tog tid innan jag hittade en fin i min storlek och billig;) haha Köpte två presenter till Stoffe till vår ett årsdag hihi hoppas han gillar det lite grann iaf sedan gick jag till Andys skulle hämta min tidning jag glömde hos stoffe i helgen men jag fick lite mat i mig och lite cola också sedan in till stan igen skulle bara åka hem men nej jag gick runder i H&M och njöt av all rea hahah men fyy vad snål man blir asså men jag köpte sån förpackning med naglack 4 st för 30 kr ville bara ha färgen blå men jag fick hem vit, lila & grön också uuuh hahah och köpte en BH för 75 kr! den billigaste BHn jag har köpt och kommer väll köpa! ! sedan tog jag bussen hem och hittade en ny kläd affär precis nedanför mig:o Bakom Alis affär haha får dra dit och snoka lite någon dag hehe jag stack till Badet och solade lite sedan kom Dardan & Flamme och höll mig sällskap jag och dardan gick ner och badade lite vid halv sex så drog jag till Netto och köpte korv och snart kommer väll fia då ska vi rulla lite chilla livet asså;D sedan ikväll blir det att Tjuvbada får se vilka vi blir hoppas det blir några st skulle vart skojit:) Längtar tills imon då BLIR DET ÄNTLIGEN ÅHUS!
typ tjatat om det en hel vecka >< haha

Nej nu ska jag börja göra ordning mig typ ta väck mascaran och jaa och lyssna på Takida , mina små älsklingar! älskar verkligen bandet ! Blir en annan människa..

Njut av dagen och så länge solen finns ändå känns det som man ska dö vilken sekund som helst för det är så varmt! men vi i sverige ska inte klaga min granne sa att det var 55 i Irak!


Puss (K)

Snart så

är tvätten klar så det är bara gå upp och hänga upp det sedan in till stan och fixa mina biljetter AAH GUD! jag kommer le hela vägen upp till växjö och hela vägen till Virserum därifrån haha jag kommer få träffa Bella & Marie jag kommer få träffa Petrah jag kommer få träffa linda och många fler men det är dom jag verkligen vill träffa !!:):):)

Nej nu måste jag ner till tvättstugan och hämta tvätten sedan dra in till stan måste dra snabbt till andys och hämta en sak jag glömde hos stoffe igår! sedan hem och lägga mig vid badet och njuta:)

Pussilipuss <3

SHREK!


Shrek - nu och föralltid på Onsdag !
Ska bjuda pojken på det:) Visst är jag för gullig allsååå!
Nej nu ska jag ta och fixa det sista på mig och sedan gå ner till tvättstugan och byta
tvätten till den vita tvätten! Får se hur mkt som är helt efter jag har tvättat det mest ullared kläder;) haha



6 Dagar kvar då har jag och baby 1 år!
& 24 dagar kvar tills jag åker till Virserum


2003 togs bilden

1950 togs denna bilden!

Nja inte så stor skillnad ;) märks att det inte HÄNDER STORA FÖRÄNDRINGAR i lilla Virserum;)

Bilder!



mina älskade skor allså!! jag är såå kär i dessa!


Hehe jag älskar denna pojken också vi var påväg in mot staden:)

Rida polle:)

Vi har inte vart vuxna för fem öre i helgen!

Linnea & Ludvig:)

Såå jävla snygg!!! <3

=)

Blev sjuk i går ( lördags kväll ) så jag tog en film kväll med mig själv och gogubbarna så baby fick spela :)
jag är för gullig ibland!

Efter hade shteeeckt vid solen idag jag har blivit brun & röd kan jag tala om för er:)

Sista bilden för i helgen! Så jävla underbart har det allt vart!!


Föresten dom skorna som Stoffes mami beställde jag fick dom av de för jag hade skött mig i skolan och kommit in på det jag ville komma in på! Så jävla snällt :) Iaf nu ska jag ta och sätta mig i tv rummet med nagel lacket i handen och börja måla tå naglarna i röd färg tror jag det får bli denna gången imon är min dag nästan planerad !

* tvätta kläder måste fixa allt med tvätten idag
* åka in till stan fixa mina biljetter tills den 29 när jag åker till Virserum !
* Hitta en ny bikini underdel samtidigt som jag gör det så ska jag köpa en liten present till min älskling till vår 1 års dag!
* sedan om det är fint väder så ska jag dra till badet och lägga mig sola och bada!!!


Genom svett

Grymt varmt är det fan med!

idag så har jag solat lite på studsmattan hos stoffe sedan blev det sista halv leken på fotboll!
Jag, Roger & Ludviq vann:) jag är bara så bääst haha. Efter det blev det mat och efter rätt och nu är jag hemma och svettas ihjääl mina fingrar svettas eller ja klibbar ihop haha
ska snart hoppa in i duschen tror jag och bara kyla ner mig men måste ut med soporna och gå ner i tvättstugan och kolla när jag skulle tvätta hehe

jag kommer lägga upp bilder här efter duschen !:)

Puss

Söndag, massor av sol

Tänkte berätta min helg lite snabbt bara:)

Fredags: kom stoffes kusin och hennes familj hit och vi började ta och dricka lite granna och sedan grillade vi spelade kubb, och spelade första halvleken på fotbollen , jag gjorde första målet;) Wiie, jag är såååå awesome hahaha!

lördags: åkte vi in till stan och var på trendi och tivoliparken och lekte lite grann sedan gick vi till Italia och åt lunch sedan satte vi oss vid trendi igen och åkt nacho chips , vi åkte till siba för det skulle fixa nitendo men dom var verkligen konstiga där inne, sedan åkte vi hem till mig skulle hämta jobb nycklen. kom hem vilade mig typ en timma sedan började jag svettas allvarligt mkt och började få massor av kramper i magen sedan  tog jag en dusch och vilade mig jag var krit vit i facet sedan blev det Langos , Roger gjorde glutenfria langos AAH GUD, jag blev kär riktigt gott var det efter det körde jag lite bowling med Ludvig & Linnea vi krigade också med pistolerna , jag kan vara barnslig iaf haha! sedan började ja måå bajs ännu en gång gick ja och la mig i sängen och kollade på Smala sussie haha sjuk film sedan Shall we dance älskar låten i den filmen men jag somnade så . vaknade av att baby la sig i sängen så jag fick vara gullig och klia han på ryggen han blir verkligen biten av alla slags mygg mot en annan som slipper de:P haha

Söndag: precis ätit frukost och förhoppningsvis så drar vi och badar jag vill det iaf hihi ska njuta av det sista på denna helgen , jag har inte haft sådan så bra helg sedan vi var i Nybro!

Nästa helg så har vi 1 år ! <3<3




Jag har fått hem mina

skoor idag:) wiie! Baby o jag har vart på hans jobb idag sedan till mitt jobb och nu är vi hos han och väntar tills hans kusin kommer dt kommer bli en skojig kväll! Blir inte Åhus imon blir Tosebro! myyysigt, älskar det badet !
men nu ska ja inte skriva mer är allt hos pojken!!!



FREDAG!

känns som det är fredag alla dagar haha! Men snart är sommarlovet slut egentligen när man tänker efter??
Det är kristianstad dagarna sedan är det småland, öland sen skolan? Gud vad snabbt det kommer gå ! Men då börjar Mysan 2an för första gången Wie haha , men känns som man redan ha gått dt när man gick på iv i två år, men jag ska ha min lärare från iv på engelskan han vet iaf vart jag ligger någon stans i engelskan ska försöka få ihop mitt godkänt på engelskan och matten! ska verkligen inte få IG i det , ska plugga satan känner jag att jag kommer få göra i två år nu och massa nationella !

Iaf har legat och solat en liten stund med Foxi på gräsmattan nu har jag precis duschat ska snart börja fixa mig och sedan packa väskan och dra iväg till Andys lite snabbt och äta lite nacho chips och massa smält ost:D hihi mumsiit!

Imon så har jag och kristoffer bestämt att vi ska dra till Åhus och steka lite granna får se om vi köper några jordgubbar till det :)

Nej ni får njuta av denna fredagen för det kommer jag göra till hundra!
Ska njuta och umgås med wittenberg familjen & ja Andersson!



U are my heart !

Hemma efter några

timmar vid badet med bam , maria & Totte, har grillat och ätit nu ska jag slå på en film och njuta av den sista tiden av denna dagen :) Jag lägger upp bilderna nu från badet sedan så tror inte jag kommer skriva mer idag!




Såhär har min dag sett ut:) + det hände en sak på badet som gör mig så rädd inombords fortf!
jag älskar dig bam och kommer alltid stå vid din sida vad du än gör för beslut i dina år!
Du är min stjärna, du har verkligen lyst upp vissa tillfällen i mitt liv !<3

Detta ska jag ha på mig idag!








Japp, det är såhär jag skiter i vad jag köper mina kläder!
Linnet- Netto
Shorts- Ullared:)

Vart hos maria och tagit massa filmer min pojk kommer bli så glad att vi kommer se Troja på söndag suck och stön men jag för göra lite saker för min pojk också :) Igår gjorde han mig riktig chockad han ville vi skulle in på H&M och ja skulle välja ut något jag ville ha:S haha skuldkänslor;)? nej men jag hittade inget så han bjöd mig på max mat i malmö ist:)

jag tror jag vet vad jag ska ge han i en gåva på vår 1 års dag! Wiie, nej nu ska jag inte avslöja alldeles för mkt;D
Om en timma ska jag vandra till Dagiset och hämta bam liten!

Nu ska jag börja städa rummet lite också och ta väck alla pris lappar på alla kläderna från ullared och plocka undan vissa kläder där jag inte har användt än:)

Puss o kram!

om 10 dagar

så är ett 1 år mellan mig och kristoffer wittenberg!
Gud vad tiden har gått snabbt vi har haft det så bra fram till 10 månader sedan har det vart lite upp och ner men vi klara detta det vet vi båda så mkt väl också , vi har lovat varann att vi bägge ska bättra oss om vi vill att det ska funka så igår så gjorde vi en runda till malmö bara för att komma bort från allt och ha väldigt trevligt ist:)

Det kändes jätte bra och om 10 hela dagar så har vi 1 år gaah:D hahah jag får fjärilar i magen
Neej, nu får ni massa bilder inom denna tiden tsm:)


Stoffe när han var en liten skit:)

Noels namngivning!

Vår första puss bild!

på stoffes & Linus kalas:) på Andys;)

vår resa till Ikea den första resan dit:)

det var en av våra månads dag :)

Första gången vi var efter c4 lägret!

Nyår:)

pussilipuss

:)

Inlines åkning:)

Uppe i nybro!

:)

JAG ÄLSKAR DIG SÅ SJUKT MYCKET KRISTOFFER WITTENBERG!

1/7-2010

God morgon allihopa:)

Hoppas ni har sovit gott:)?


Det har jag vaknade vid tio eller ja först halv åtta men somnade om ganska fort igen , synd att vädret inte är så bra än men hoppas det blir bättre snart vill ha soool! Har precis duschat och ska snart fixa håret och lite sådant ska fika med mami & liza snart jag tänkte lägga upp en outfits bild sedan vid tre tiden ska jag gå och hämta Bam på dagiset för vi ska dra till badet och bada om nu det blir solit! sedan ikväll blir det grillning.

Idag kommer jag bara umgås med min familj och njuta av dagen !


Jag & Bam för två år sedan då var han en liten skithög får ta kort på han idag på badet:)

Nej ni får ha en bra dag:)

Puss o kram!

RSS 2.0