Ronny & Ragge!

Hej Världen! :)
Jag hoppas att alla mår bra idag för det gör jag =)
mamma kom in och väckte mig vid kvart i sex men gick ja upp då ?! nej fick kvart över sex så skrek mamma
så jag stod upp på en sek och sprang in te duschen , duschade på fem min sen gjorde ja ordning mig och mamma
gjorde frukost te mig dt va gölligt av henne :) hihi sen ut och träffa nettan tog bussen in te stan och ingen jävla extra buss vid kl åtta kom:@ så vi kom försent te gympan men iaf dt va skoj på gympan och sedan hade vi svenska sen matte sedan slutade vi stack in te stan träffade stoffe en stund sen så köpte ja halsbandet men nu när ja väl tänker efter dt är ett jude halsband:S men äsch ja ska fan använda de: ) hihi ah har gjort mat till mig mamma maria och bam idag :) duktigt e ja allt nu väntar jag på stoffe ska komma så vi kan kolla på film:) de kmr bli myyyys ..
ah ha inte så mkt möe och skriva!
jag sitter och lyssna på ronny o ragge haha

God kväll !

idag har jag vart slö som bara den jag har städat min toa och gjort hårinpackning och ansiktmask och kollat på en av wallander filmerna , jag ska måla mina naglar lite senare om jag har ork till de .
jag har jätte tråkigt jag saknar min lilla pööjk och det inte några timmar sen han åkte eller så =/ buuhu

jag vill att tiden ska gå lite snabbare så man kan lägga sig så man är pigg tes imon .. träffa mina älsklingar
imma & nettan , ni förgyllar mina dagar verkligen .. love

har tråkiigt vet inte vilken film jag ska sätta på sen folket på msn suger röv får fråga ut jocke lite på frågor eller något kanske ska läsa kstad bladet va ett tag sen.
puss

God morron!

God morron på er alla ! :) hoppas alla ha sovit gott, för det har jag min pojkvän sov hos mig i natt och det va alldeles underbart ! igår så blev det ivö med malin sofie johanna stoffe gzim guney andreas och micke , annars är det jag som är tråkig annars är det att jag och mina vänner ha skiljs åt på olika håll jag ha ingen aning men jag ska inte sitta här och prata massa men jag förstår mig inte på endel , jag måste börja tänka på mig mer än jag tänker på mina vänner  .
jag nämner inga namn men igår blev jag ledsen för varje gång jag vill va med min pojkvän så passa dt inte va där länge men när du vill va med den du tkr om så gör ja de för din skull. men ni vet hur man kör med en tydligen för ni vet att jag alltid finns där men jag tror jag ska ta stop för de nu för jag orka inte lägga ner så mkt enegeri på allt alltid jag som ska anstränga mig att allt ska bli bra.
Witten , du är den bästa som har hänt mig jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort nu utan dig för du förgyller mina dagar både med kärlek & lycka du är den enda som står kvar och lyssna på vad jag har säg dom anda vänder på ryggen och går men du finns alltid där för än och du gör mig verkligen lycklig. du och jag <3


Idag ska jag försöka och orka slipa väggarna på toan sen så ska ja dammsuga där och fixa min toa och handfat sen så ska jag plocka undan lite på rummet och plugga lite på fordons teknik sen så blir det en kväll för mig själv hårinpackning och ansiktmask, får känna mig lite kvinnlig sen blir det att måla naglarna också :)

imon blir det idrott och engelska matte svenska sen in te stan och köpa mitt HALSBAND : )
sen vet ja inte kanske plugga lite för att komma någon stans vill inte ligga efter i något :)


men ah har inte så möe att skriva längre .

Lisa nettan emma - ni är mina stjärnor<3

happy :)

japp lite dålig uppdatering men tänkte skriva igår men jag kunde inte koncentrera mig när stoffe gick runder i rummet hehe jag tkr inte om när någon sitter och ser va ja läser , jag bry mig inte om någon läser efter hand för då är det inte samma sak , men iaf jag va i skolan igår på två lektioner sen så åkte jag hem till min älskling och myste och kollade på film åt mat med familjen sen spela wie med hans syster och hennes kompisar det va skoj sen åkte vi hem till mig lite snabbt hämtade kläder och liet sådant för jag skulle sova hos stoffe my bby:D det va redigt mysigt ! jag älskar han verkligen jag vet inte vad ja skulle gjort utan han nu faktiskt han lyser upp mina dagar och ba gör mig sååå jävla lycklig så de finns inte ord att beskriva de , om han ba visste de själv .. 

men iaf , jag läntar tills jag bli 18 faktiskt . vet inte vrf men det känns ba skönt för då kan man köpa dricka och ba visa sitt lägg i nyllet på vakterna haha .. 

jag skulle vart med malin idag men jag ha så ont i mina fötter och knän så jag ska ba ligga i min säng och ta de lugnt skriva min läxa kanske imon bli de ba tre lektioner eller va de nu blir ska dra till stan för ska te um, ska kolla om jag kan göra klamydia test och kanske gravid test , får se hur allt blir . 

jag fundera på om Fordon är den linjen ja vill gå med jag ha ingen aning allt känns så förvirrat 
jag känner mig fett kass på saker men visst man e där för att lära sig men fan allt e jobbigt kmr fan inte komma ihåg hälten av sakrna:S 

aah men allt löser sig ja ska in te stanimon med älskling och köpa present te smilla :) sen kanske ska hänga med på innebandy match imon får se:) 



Puss My

nu ska ja börja på allvar!

nu blir de allvar blogg här ska inte ta väck denna jag ska inte skriva ibland ska försöka skriva varje dag om min skolgång vänner pojkvännen och fester och lite sådant kanske bli lite outfit dt bero på helt hur jag orkar ! jag ska verkligen försöka med detta, jag läser alla andras blogg men skriver knappt själv hehe . 

har inte så mkt mer att skriva! 





Puss My

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0