Jag vill ha värme!

surt kollade nyss in vädret, när fan ska man få det varmt? visst torsdag , fredag och lördag?
Men jag vill ha NUUU! haha
såhär kommer det se ut i veckan
Aah vilket väder om dt nu håller siiiig!!!

Måndag!

Vaknade vid sex tiden duschade och ja orkade knappt göra ngt.
vår första lektion va gympa och vi hade rugby men ja orkade knappt vara med på´det är så sjukt trött.
nu har vi typ datakunskap felix fick damp på ett spel så hör vi städerskan skrika " FEEELIX" hahaha skooj,
snart lunch väldigt goood mat ! Pasta med ost-skinksås! muums! sen ska jag prata med min engelska lärare om mitt betyg och sånt. efter det blir dt att åka hem och plugga matte sen blir dt tvätta kläder på kvällen ska jag vara med malin får se vad vi gör idag:) Har inte så mkt mer att säga.


Blööö blööö!
Kram


Rock musik

får mig att lugna ner mig sluta vara så arg all ilska i mig försvinner jag blir lugn jag chillar.
Iaf åkte till ronneby imorse kom dit halv elva då va dt loppis för fulla muggar!
tog  med mig mina skor jag har men ingen ville ha de:/ synd men så blir dt.
Va väldigt skoj att träffa Jonas, Annelie, Noel, Pappa & Anita:) Vi åt thaimat också det var duktigt gott, sedan blev det att fika lite sen dra till tåget. tåget va en halv timme försent men det gjorde inte mig ngt va med min pappa och syster lite längre då:) Åkte hem och då va Soofie här vi gjorde inte allt för mkt hon va sjuk stackaren:( så vi kollade på tv med mami och pratade, ah dt va allt vi gjorde typ:P ja fyndade idag faktiskt:)  En väska, tröja och örhänge =) väldigt trevligt faktiskt. Ah har inte så mkt mer att säga.
.
Vi känner inte varann som vi gjorde innan vi visste allt om varann vi kunde varann utantill. Om det va något så såg man det direkt nu ser man inget vi gömmer oss bakom allt vi lossas att vi ha de så bra men dt ha vi inte längre tyvär. Vi säger till alla att vi ha det bra för att de ska låta bra men egentligen så är vi arga, ledsna, vi gömmer oss bakom den fina kärleken vi hade när vi sågs. Jag vet inte vem jag är och vet itne vem du är längre.


Den kärleken som fanns mellan oss den har slocknat. men jag har ett hopp att den kommer tillbaka.


Tack för mig

Söndag 30 maj

God morgon allihopa:)
Hopaps ni mår bra:) Ja mår väll  bra ska ej klaga men så sjuukt trött! Ett under att jag är vaken och inte gråter;)
Åker snart till Ronneby och ska vara där idag få se hur länge ja orka vara där:) ska iaf njuta av dt så länge jag är där:) Ja ni jag vet inte vad jag ska skriva vet inte vad ja ha huvudet någon stans ska göra dt sista sen tar jag bussen in till stan :) Ni får ha en bra söndag njut av den!
jag har bara sovit 2 och en halv timme nu på morgonen toppen:)
Puss O Kram!

Min extra syster

kommer snart hit till mig man behöver inte vara nära släkten eller något sånt för att plötsligt ha en extra syster! Ja ha min bästa vän som extra syster, Sofie Svensson allså det är allt man behöver säga. Visst vi har vart ovänner väldigt länge och sådant men vi har verkligen hittat tillbaka till varann och det räcker när vi väl är vänner då har vi skoj och pratar precis om allt det finns inte något som heter " det är kallt mellan oss" vi har alltid något att prata om.

Iaf hon ska snart komma så ska hon hålla mig sällskap på jobbet lite :) Visst är hon söt:)?
Ah vad har jag att säga egentligen:P?

Att dt e mysigt väder ute? och my ska jobba?
Nej om man skulle börja göra ordning sig helt

Titta en fin bild på mig och älsklingen min:)


Kan man vara lyckligare en såhär?
Han är min prins <3

19.19

Godkväll!
nu har jag sovit en stund och ha precis ätit mat. Innan jag gick och la mig pratade ja med Petrah vi pratade om att jag skulle komma upp till de i Virserum och dt blir av för min del sen hoppas jag att Sofie hänger med:)
Och nyss pratade jag med Anita om imon jag ska inte få sova länge efter jobbet men dt skiter ja i:)
08.30 gå min buss in till stan och ta tåget 09.16 vi ska vara på loppis hela dan ,ska försöka sälja två par skor för ingen ha ju velat köpa ena paret. men så är det!  nu kalla duschen så man ser lite fräsh ut inatt:)




lördag den 29 maj!

Power Meet i Hässleholm idag gissa att jag är avis på Annette & Carro som ska dit idag, men jag hoppas att dom får skoj :) Iaf ikväll jobbar jag och det kommer bli skoj men helt ärligt så tror jag inte det kommer vara mkt folk ute eller vara i Kristianstad för att det är ju Power Meet :)
Iaf igår den 28 maj Fredag allså:)
Så kom Stoffe hit vi drog till Grekiska resturangen här på näsby och åt mat jag tog en planka det va riktigt gott:)
Och stoffe tog kebab tallrik efter dt blev det banana split jag har aldrig mått så jävla illa, det blev lite för mkt mat i min lilla mage :) Efter det så gick vi hem och tog dt lugnt både jag och stoffe va trötta så vi somnade tidigt och nu har han dragit till jobbet !
Jag fundera på söka nytt jobb till hösten, ja behöver något annat faktiskt !
Och jag hoppas jag får mkt jobb nu i sommar, ja behöver det jag ska till danmark och jag ska till virserum om det nu blir av och det hoppas jag verkligen! saknar mina barndomsvänner ALLIHOPA! visst vi ha kanske inget gemensamt längre men endå! saknar de..
Nej nu har ja inget mer att säga lägger upp bilder lite senare:)
nu ska jag göra ngt annat:) kram

Nu har

älsklingen duschat och nu ligger vi i sängen och dricker lite snart dra vi till resturangen och äter mat kommer bli väldigt mysigt detta ha vi bägge behövt:) ja det finns inte så mkt att säga att jag är väldigt lycklig just nu har ju mannen hääär:) Nej nu ska vi fixa dt sista och dra och äta!
:)
Mitt hjärta!

BRA LÅT!


FP1D

Folk säger my du som är 18 varför fixa du inte körkort? Va? vadå betalar inte dina föräldrar ditt körkort. Alla tar förgivet att sina föräldrar betala körkortet men tyvär så gör ej mina föräldrar det och jag har inte 10 000 och hosta upp sådär. Jag har inte den lyxen som vissa ha fått.
Folk som tar förgivet bara för man är 91:a så går man ut nu , tyvär har jag två år kvar men jag är glad ändå för det finns inte ett jävla jobb till någon ungdom nu, man har skoj på studenten men dagen efter så är man arbetslös.
Iaf idag så har vi haft första hjälpen skolsystern kom ner till oss och berättade om vissa grejer och vi fick göra hjärt&lungräddning. Efter det blev det prov på fordon det va knappt det jag hade pluggat på men det va helt okej förhoppningsvis hoppas vi på G men jag vet inte :/ känns inte som det men man får alltid hoppas på det bästa ! Vi trodde vi skulle få sluta då men icke men fick skjuss upp till matsalen av Charli dt va ingen höjdare till mat iaf. Kom vi ner till fordon igen blev så sjukt trött och irreterad det är inte bra kan ja lova! För jag ska vara med stoffe idag och hoppas att han ej få skitet:P Iaf så skulle alla andra göra klart frågorna på första hjälpen i boken , jag hade redan gjort klart det för länge sen. Men vi slutade tjugo i ett dt kändes väldigt skönt tog bussen hem direkt mötte mami vid netto så jag köpte nutella känner mig irreterad så nutella får mig att må bra igen! Nu har jag bara suttit här ska snart börja fixa rummet lite och klä på mig och fixa mig måste ta en huvudvärkstablett också:)
Jag vill har massa sol och värme jag vill kunna njuta av livet men nu känner jag mig så deprimerad vet inte vad jag ta vägen snart! Denna sommaren kan bli bra ändå för det är ju avslutning sen 11 månader med älskliingen:) Ullared, Krisistanstad Dagarna , Danmark och kanske Virserum :) Ja ni hörde rätt ska till mitt BARNDOM STÄLLE!
Jag tror jag ta med mig Sofie då , det kan bli jävligt skoj. Jag vill träffa alla mina gamla vänner
och mina kusiner för jag ska bo hos min kusin isf :)
Ah jag blir helt glad att bara tänka tanken och krama om bella, marie och alla andra! sitta och skratta med Petrah ( min kusin ) Saknar henne jätte mkt:(
Ja det finns väll inte så mycket mer att säga! Aah jag tror jag ska sätta in en cider i frysen så börja ta tag i mitt rum sen ta ut cidern och känna kroppen bli avslappnad! har ju bara pluggat och pluggat denna veckan seriöst har aldrig pluggat så mkt i mitt liv, måste komma igång med matten och göra mina glosor på engelskan också (Y)
Nu har jag skrivit alldeles för mycket haha!
Ha en bra fredag och hoppas ni njuter av denna som den vore er sista fredag !!
Puss o kram!

Helloj!

god morgon folket:)

Hoppas alla mår fint idag för det göööör JaaaG!!!
Wiiho känner mig piggare och frächare och mkt finare idag haha
jag somnade kl halv två igår natt ju sen upp sex igen inte OKEJ!
Igår så polerade vi klart bilen och nu är den fin!
Idag blir det första hjälpen & Prov hoppas jag får G men det tror ja faktiskt inte:P hade nästan
övertalat mig själv där ett tag " ja det är klart MY att du klara detta" du är ju bäst;) haha nej men vi får se hur
det blir allså:)
Solen skiner men det betyder ju inte dt blir fint väder:) Nu blir dt lite bilder sen ska jag äta frukost:)
Peace !
En helt ny bild på mig och sofisan:) Det kommer fler på oss liksom vi är sötast:)
Min egna extra syster:)

God morgon !

Hur mår ni idaG:)?
Jag måår toppen men såhär trött är jag inte ens när jag har jobbat natt och ska upp tidigt! omg!
Nej tänkte skriva något långt men jag vet inte vad:s
Idag blir det skola sen hem och plugga fordon har prov imon . TOPPEN! och imon så ska jag vara  med min älskling har inte vart med han på hela veckan blir att äta ute imon kväll igen:) måste ju lyxa till det ibland:) Nej har inte så mkt mer att säga:) Nu ska jag borsta tänderna sen göra dt sista sen gå te bussen:)
Puss okram

Min dag ha vart dunderbart!

Skola hade svenska, fick godkändt i svenska A! slipper jag lektionerna nu också fett nice säger jag bara:) stack och åt mat med måns och emil väldigt skojit men skadade mina tår:( ännu en gång men på andra foten svullna som prinskorvar:( Iaf så hade vi fordonslektion ja jag ska börja polera på min systers bil imorgon har gjort klart nästan allt med städning fyfan vilken skit bil! Sedan åkte jag hem och sofie va här hemma och vi tog dt lugnt en stund sen gick vi ut en sväng sedan åkte inlines sedan ut och gå igen , träffade på massa gamla vänner helt sjukt faktiskt märks att det va jätte länge sen man va ute på näsby :P haha
Nej nu är klockan snart halv tolv ska upp kl sex imon (Y) haha
Aja god natt folket:)

God morgon sverige!

Hoppas alla har sovit gott :)?

Jag har sovit gott iaf och jag har gjort något knas. jag har sovit med stängda fönster! helt galet och haft två täcken på mig snacka om att jag va varm när jag vaknade, tur man ha öppnat ena fönstret nu klara inte av när det är stängt måste ha fönstret öppet haft det snart året om haha! Iaf så har jag svenska hoppningsvis den sista lektionen jag ska göra mitt tal och göra referat och försöka göra grammatiken . vill bli klar med svenska A nu! blir tosig;)
Sen så kommer jag få polera och det idag:) mycket trevligt och efter skolan så ska jag umgås med Sofie :) Väldigt skojit. Nej ha inte så mkt mer att skriva.
Ska göra ordning mig det sista ska snart få skjuss te skolan om hon vaknar snart:S

Tisdag!

Hello allihopa :)


hur har er dag varit? har den vart bra eller dålig? om ni frågar mig så har den vart helt okej inget som har vart på topp inget som ha vart på botten.

Hade matte gjorde rättså mycket på musiken så övade vi på låten och det lät rättså bra ändå faktiskt:) Blev lunch sjukt rälig mat.. eller man kanske ska tänka dom som gör lumpen ha värre mat;) Eller dom i afrika som inte får något men vissa saker kan man verkligen inte stoppa in i munnen och njuta av det precis. Sen så hade vi engelska jag var med dom andra i klassen gjorde min läxa och lite sådant sista lektionen blev Svenska och där gjorde alla sina tal. jag hann inte med min så jag ska göra den imon Yes! inte många i klassen då för endel är redan klara med allt med Svenska A :) Hoppas jag också blir klar snart orka inte mer haha. Tog bussen in till stan och tog gilmåkra bussen hem med måns , emil & zebbe väldigt trevligt hade vi påvägen hem synd att man inte bor där de bor hade man suttit att tragga med de lite längre:P Iaf tog dt lugnt en stund när ja kom hem och åt mat och pratade massa skit med min mor min:) Sedan fick jag ett samtal av min kära syster Annelie och frågade om jag ville komma till ronneby på söndag och det vill jag såklart! men jag ha inga pengar men de är så gulliga och skänker pengar till den fattiga flickan här dåva:) så jag ska dit och vara med min kära familj som jag har saknat sönder! Blir att ta med mig mina skor som jag vill sälja få se om någon vill ha de för de priset;) måste vara någon hallo har haft dom en gång i livet haha, det är så synd att jag inte kan ha de:( domär så snygga!

Iaf jag har pluggat lite fordon jag klarar inte av det längre! ger upp snart.. Ska snart göra ordning lite på rummet har redan börjat lite sedan ska ja byta lakan och duscha och plugga på svenskan ska försöka göra referatet annars blir dt plugga på grammatik .. Ah snälla ge mig sommarlov!

Imorgon ska jag börja tvätta min systers bil den ska poleras och vaxas och städas inuti .
Och i helgen jobbar jag också . herregud när får man ta dt lugnt? Nej nu måste jag dra vidare:)

Ha det så bra folket:) Kram!

Nu har jag

tvättat klart min tvätt och gjort mitt tal / loggbok på svenskan känner mig rättså stolt bara Tommy är nöjd blir jag glad:) gjort lite prov på fordon jaa suger verkligen på detta haha. så nu ger ja upp för detta idag blir att ta de lugnt imorgon ta ja nya tag i fordon och svenska .. Ska städa rummet och sen måste ja träna i veckan. ska dra iväg och rulla med mina inlines i veckan med kanske ska kolla hur vädret är nu? kanske kan ta en runda nu innan det blir norska hollywood fruarna:)
Jag tänkte dra till Ronneby på söndag men jag har inga pengar vill träffa min far men det får bli i sommar någon gång. jag känner mig jätte fattig justnu :S
jag ska försöka vara så aktiv som möjligt till sommarlovet :)
Aaahh vi ha kommit på vad klassen ska göra på avslutningen, det gillar jag starkt!
Men nej nu är det slut pratat=)
Puss
Blir blond snart:)

Jag tycker att alla ska

bli medlem på Gratisbio.se där du kan samla poäng till biobiljetter eller presentkort på olika ställen i stan:) Jag försöker samla ihop till biobiljetter:) Det är ju alltid skoj att försöka nå upp till något det är ju enkelt som helst att bara man klicka in på olika sidor så får man ett poäng blir medlem på vissa sidor får man poäng:)
Så jag tycker ni ska bli medlem och försöka samla ihop lite poäng:)

13.33

Hellojsan:)


Nu har jag kommit hem igen och jaa vad ska jag säga:P
Vi hade gympa då körde vi brändboll riktigt skoj va det faktiskt sedan blev det matte gjorde det jag skulle göra lunch maten va inte så toppen gott precis gick till engelskan då skulle jag inte ha någon engelska för några tjejer skulle ha nationella va ju bara att dra hem men ha fått uppgifter jag ska göra:) Nu är jag hemma tar det lite lugnt ska börja jobba lite ska ner till tvättstugan och börja tvätta tvätten också:P
Kanske kan berätta lite om helgen =)
I fredags så fick vi tårta i skolan jag tvättade min mentors bil och lite sådant man har ju lite tråkigt när man inte ha något att göra på fordon längre:P Böckerna är färdiga är klara med all praktiska utom polering men det blir det i veckan. iaf åkte hem och packade min väska åkte hem till Stoffe och tog det lugnt en stund sen var det bara att dra in till stan och äta kina mat på peking riktigt gott va det kan ja lova er:) blev bio sedan Prince of Persia ingen film jag gillade men det va helt okej.. Lördagen så blev det lite solning och spela fotboll sen fixa sig ordning för på kvällen kom Sofie Tobbe & Emil vi grillade jag och stoffe hade köpt glass, jordgubbar och grädde och massa gott:) så det blev mys sedan så blev det inlines till hammarskola och lite sådant:)  i söndags (igår) så tog vi bara det lugnt sen åkte jag hem halv fyra kollade på film och softade :) Väldigt skön helg ha det vart:) Nu blir det läsa lite tror jag eller något sådant:)
ikväll blir det 'Norska hollywoodfruar:)

Måndag!

Hejsan hoppas alla mår bra:) Jag tänkte skriva lite snabbt att jag kommer börja blogga lite om små saker:) lite bilder kommer komma upp:) Hoppas ni har haft en trevlig helg med sol och gjort massa trevliga saker =)

Nej nu måste jag knyta skorna och dra till bussen idag har jag tre lektioner sen ska jag hem och börja tvätta kläder wiiho:) Måste plugga matte och svenska idag >< dryygt säger jag bara..

Ni får ha de så bra:) KRam

...

Kan ingen bara ge mig pengar att åka utomlands och stanna där i 3 veckor
min ilska och hat jag har inom mig måste ja få ut men jag vet inte hur längre?!
det hjälper inte att gråta heller.. Vafan ska man göra åt saken..
jag är trött..
Jag vet inte vad jag vill längre?? Kan man inte bli känd och bli rik haha nej men aah bloggen börja spåra ur också allt gå inte som jag vill..
ja lägger ner allt

VILL HA SOMMAR!

trodde sommaren va påväg ? MEN NEJ! det började regna nu ikväll tror snart att man åker härifrån allså! blir fan tokig!! Nej aah Baah! vart i stan lite sen åkte jag hem med sofie solade på balkongen och myste sen åt vi mat sen låg vi i sängen bra stund sen gick vi ut och det började regna:( piss väder! Sofie åkte hem nu ligger jag i sängen och vill ha min björn här men det verka inte bli så..
Nej imon blir dt träning! Om man orkar haha just nu orka ja inte med ett jävla dugg ändå ha man mkt att göra..
det suger att skriva ibland! Bokat tid hos friösren nu för färgning! 1 juni =)

Yeah , I´m not pop

I´m hiphop!


Hur mår ni då:D?!
Jag mår bara kanon ska ni veta:)

Underbara vänner & världens bästa pojkvän , väldigt bra familj kan inte bli bättre jue:D
IDag har jag vart med Sofie fjärde dagen i rad men jag GILLAR DE! vi stack till Andys och åt mat sedan stack vi te sun lux och solade sedan stack vi tillbaka och hjälpte dom att städa för att vi är så snääälla! sen åkte vi hem och gjorde min header sen så blev det göralite mat nu har hon åkt hem men vi ska ses på torsdag igen om inte tidigare :P haha
Yeah imorgon är det Måndag fett dryyygt säger jag bara , gympa står på schemat (Y)
Jag sover hos älsklingen imon för det va sååå länge sen vi va på riktigt :) Sen förra tisdagen när vi hade 10 månaders dag:) Ah fick reda på idag att han skulle jobbat på vår 1 års dag men det bytte han direkt te Alex snäll pojk som ställer upp:D haha
Ah ha inte så mkt mer att säga tror ja? mami störde mig så ja fick annat på tankarna!
Ja Tack pappa för pengarna du la in på kontot:)
Nej nu blir det vika tvättoch lägga in det på rätt plats sen blir det kolla lite på tv sen sova! Sofie ha gjort mig till nattmänniska hur ska detta sluta!

JAG HISSA DENNA KILLEN!

http://ungpappa.wordpress.com/
Jag tycker att alla ska läsa hans blogg! Gillar den skarpt mkt!=)
Nej ner i tvättstugan!

Hejsan!

Söndag!

Jobbade inatt ju innan det kom Sofie hem hit för hon sulle vara med min syster men min syster fick ta och hjälpa mig i vagnen med Sofie va i vagnen också . Det va rätt mkt folk istan i natt så man fick ju kämpa mitt tålamod försvann jag fick värsta mensvärk så man fick ju nästan stå och nästan se gla ut haha! vi tjänade in massor men synd att det inte gå ner i fickan direkt:P men fick 72 kr i dricks ;) Allså blir det solning idag :)

men man skadar verkligen tummen =(

Idag tvättar jag mina kläder känner mig rättså duktig faktiskt haha men jag tror jag ska snart ner och fixa de mesta sen hoppar in i duschen och fixa ordning mig ska dra te stan sedan och överaska älsklingen :D hihi busigt av mig;) Sen blir det att sooola .. Ah jag vill ha klänningen jag har hittat älskar den verkligen med en liten bränna så blir den fiiin:D den är väldigt speciell det är inte sådant man bruka gilla men jag ha börjat gilla lite med blommor o sådant:P haha okej denär inte gul med blommor då hade stoffe kastat mig i en papperskorg;P han ha drömt att jag hade det när ja va otrogen haha.Plutten då..

Nej jag har inte så mtk mer att skriva faktiskt:)

jo att jag längtar tills jag ska fääärga om mitt hår! I liikke!!

Klänningen ser ut såhär!

Vad tycks:)?

LÖRDAG!

Yeah hur mår ni idag då:)?
jag mår bara bra känner mig taggad att jobba ikväll ska bara ta en värktablett sen blir det jobba hårt och vara trevlig mot allt folk:) Får se hur mkt folk som kommer och äter hos en när det är så dåligt väder ute :P
Hade vart mysigt med Åska & blixtra man är lite avis på dom i sthlm och uppåt dom ha solsken och 22 grader vi får nöja oss med 8 + och moln och massa regn haha:P
Men vi får väll hoppas på en jävligt bra sommar ;) haha
nej nu ska jag fixa det sista sen bara ta dt lugnt framför tvn ska ju vara på jobbet halv elvA:)
Puss okram!
Ana be7bak kristoffer <3

En dag jag och fia ha sjukt tråkigt!

Idag är det lördag det betyder att my ska jobba snart! det kan bli faktiskt skoj:) behöver bara piggna upp mig lite till bara=) vem ha shottar som vill dela med sig;) skojar ja ska inte dricka innan ja jobbar:D är duktig flikka:D haha
Nej nu blir dt lite käk:) puss

My day



VÅR ALLDELES EGNA STOOORA PIROG ! älskade verkligen det, baby är bäst på att göra ordning köttfärsen mummyyy! ( detta va på vår 10 månaders dag i tisdags!)


Mysan is the shiiit;) Nej men om man ska bli en fjoooortiis haha not!
jag och sofie kan ha skoj utan att ha alkohol i handen har jag kommit på, vi ha såå skoj iaf!



Sooofie Svensson, my friiiend!

Idag har vi chillat te max! vart och ätit lite gottis på mcd träffade Malin & Clara sen gjort massa filmer här himma sen vart ute och gått och pratat massa fett skönt ha det vart nu ska man snart sova! Imon blir dt att göra massa saker igen:) Träffa Solen tydligen allså Malin:) hihi buusigt! sen blir dt staden med Sofie och träning! väldigt trevligt! Nu kan ingen jävel gnälla att ja e mkt med Stoffe! puss på dt;) och jag skiter fullständigt vad folk säger om dt ja gör detta för min skull ingen annans:) JAJAMEN!

Lördag jobb(Y) söndag tvättdag(Y) jag mår toppen , jag säger idag kanske ångra mig imon men jag gillar livet nu!
Nu är alla pussel platser på plats. kanske inte är hel när man inte har sin bästa vän brevid(?)

Torsdag - röd dag!

God morgon allihopa:) Hoppas alla har sovit gott och är pigga och glada:D Jag är allt utom pigg haha . Helt sinnes sjukt är inte såhär trött efter jag har jobbat sen och jag gick och la mig halv tre inatt:P Okej min dag igår va jävligt bra! Umgicks med Haifa och Hana kollade på Hanas lägenhet och sådant lägenheten va jätte mysig:) sen kom Sofie hem te mig vi snackade massa bajs sen drog vi inte stan åt hot wings sen gick vi te pasta vagnen och pratade med maria helt okej fick reda på lite mer en jag ville veta om en sak... sen åkte vi hem hit pratade och mackor mums! sen lite över 2 åkte Sofie hem och nu är man vaken igen som sagt. duschat ska klä på mig sofie kommer snart igen te mig får se vad dagen erbjuder hade inte skadat med massa värme och sooool!

Nej nu blir dt att fixa sig kanske blir en dag att ta massa kort:) I dont know!


puss o kram!

ONSDAG!

11 maj- 10 månader mellan mig och stoffe vi gjorde piroger massa gott faktiskt men jag ha typ aldrig varit så arg i hela mitt liv typ haha jag är gluten och mitt mjöl är inte lätt att hålla på med:P Men pirogen blev sjuuukt god älskar de:D hihi sen myste vi sen somnade jag halv nio i stoffes famn när han log och kollade på ishockey mysigt!
12 maj - Vaknade med värsta huvudvärken hade det sjuukt länge typ till två sen gick det över , träffade Haifa idag och va med henne i stan och kollade runt och åt mat och glass mysigt det va tre år sen vi SÅGS! jag har saknat henne jätte mycket! när vi skulle ta bussen hem så träffade vi på hennes syster vi gick till netto och köpte chips och choklad och gick att satte oss ute japp i regnet;) haha kom hem och bytte om pratade med maria mamma o bam va här också bjöd han på choklad sen bjöd ja hela familjen på pirogen mumsigt. inatt är jag hemma själv lite läskigt men det funkar väll:) hoppas jag bara få sova länge ! haha
Ah detta va de jag ville säga joo! och att dt åskat idag jätte mysigt dt kan börja åska mer tack haha!
nej puss heeej!

YES!



sooo mysan - style hahaha nej ja skojar va bara tvungen !!!
nej titta va ja ha fixat fram:) Ännu en klänning som ser likadan ut som alla mina andra typ haha
avslutningsklänningen jag tror det blir den iaf:) men måste gå ner lite i vikt herregud ser ut som en uppstoppad korv när ja sitter ner haha .  Japp jag saknar massor av vänner idag har jag kännt! Saknar Bella , jag saknar Johanna öläning sjukt mkt! jag saknar sofie haha ja ja saknar henne helt sjukt;) 


ja dt va väll dt eller ja? kanske.. måste fixa rummet drygt,

att man aldrig kan

vara pigg ! visst jag har en anledning att vara så slut haha 
åkt inlines en jävla bra bita igår + gymma 50 min sen försöka jogga 3 km idag herre jisses.
har suttit och pratat med mami och liza lite grann fick nyss ett fint sms av en vän eller ja hon kom på saker vi ska göra på Torsdag och det kommer vara en jävligt bra dag kan ja ju säga (Y)

hela veckan är planerad utan fredagen HJÄLP!  
men det kan vara skönt tänkte gymma den dagen får se om jag inte dra ut på fältet och jogga lite med foxi =) det behöver han + jag haha 
Måndag- pluggiin
Tisdag- 10 månader med älsklingen
Onsdag - träffa Haifa
Torsdag- Vara med Soooofiie!
fredag- gym/jogga med foxi 
Lördag- JOBBA(Y) på ett sätt så saknar ja att jobba:P
Söndag-tvätta kläder

Imon ska jag börja cykla te skolan också tummen upp allså(Y)



GILLAR BILDEN!

Underbar helg med min älskling!

I fredags åkte jag hem till kristoffer :) Vi myste och lagade mat och åt oss feta på godis
lördags ute och gick en långpromenad hela dagen va helt seg lagade mat med familjen wittenberg blev tacos väldigt gott:) ännu mer godis paulina hade ju jobbat så godis kom dt allt hem:D
idag så har vi myst extra mycket sen satte vi på oss inlinesen och åkte till gymmet och tränade sen åkte jag inlines hem därifrån tog sin tid är inte så duktig på det där en;)
Har suttit och myst med mami en stund och ätit varma mackor med sallad! mkt nyttig har jag blivit med sallad och ngn frukt och dricker helst jucie ist för oboy:P skulle cyklat till skolan imon men tydligen ska dt regna så vi skiter i dt imon:P men jag ska ju springa 3 km ist jag ska försöka så gott ja kan faktiskt:) Vill ju få upp konditionen på fredag är jag ledig ju så då blir dt gymm faktiskt för min del om ja får dra dit själv så gör ja faktiskt det.
5 juni åker jag och fam. wittenberg/andersson utomlands haha nej men vi ska till Nybro och fira linn (?) tror ja hon hette och snart blir dt ULLARED mohahha, måste hitta en avslutningsklänning snart måste beställa för i denna staden kommer jag väll inte hitta ngt...  får kolla hur mkt frakten kostar också:P så man vet ungefär hur mkt klänningen får kosta! blir modegallerian! Puss (K)

FREDAG!!!!!

Japp idag är det fredag vaknade att maria och bam kom hit blöö!
sen ringde dörrklockan visste inte vem fan det va :P men dt va Eva & johanna länge sen jag såg johanna =)
Haha man kände sig grisig när hon kom hit fin klädd och allt haha inte lätt allså;) skulle gymma men det blev inte så storstädade rummet iaf och gjorde mina tre prov på fordon sidan , fick GODKÄNT på alla tre!(Y) Nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig sen drar jag hem till älsklingen sover hos han hela helgen och det kommer bli mys denna helgen! & på tisdag har vi 10 månader aah jag längtar(Y)
Ja fick en fråga på msn igår det va såhär: är inte du och din pojkvän tsm längre?
man baaa vaaaa:O???
Ja det sägs så på näsby !
ja men det är verkligen inte sant vi har snart 10 månader ..
folket på näsby ha verkligen inget liv inte när dom ska börja starta "rykten" som är falska..
Jag och Kristoffer Wittenberg är fortf tillsammans och har aldrig gjort slut för det första det finns inte i våra tankar ens för vi ha det så bra finns inget som är så bra , vår kärlek blir bara starkare och starkare!
Nej nu ska jag inte babbla mer:D Lägger in en fin bild på mig och älsklingen!!!
LOOOVE U <3

Chockladpuddings krig!!

I Love You <3

Torsdag!

Helt underbart nu är jag klar med nästan allt som handlar om fordon trodde nästan aldrig att jag skulle bli klar nästa vecka blir dt att kolla igenom böcker ännu en gång och se och kanske försöka förstå lite grann:D haha
Har lite test på datan att göra också men det är sååå sjukt drygt haha
har gjort lite av arbetet om fordon. Har lite på svenskan nu att fixa sen är jag nästan klar att gå på sommarlov haha :) ska kanske göra ngt på engelskan lite :) måste hålla mig uppdaterad .
IDag hade jag inte ngt att göra på lektionerna ungefär men jag hade sällskap hela tiden väldigt skönt
åkte hem tog ut Diva gick in satte mig vid tvn och kollade lite sen tog jag fram datorn och började med arbetet har suttit här en stund håller på med svenska grammatiken nu suger ju verkligen på det :P har prov på det på tisdag dt kommer ej gå bra . Snart börjar Jerry Springer måste ju bara SEE!
Ikväll blir  det bara pluggning sen kanske en rulltur får se hur trött jag blir:)
måndag ska vi springa 3 km det suger :( har verkligen inte konditionen
Imon är jag ledig så det blir massa plugg & massa träning!
Japp nu har jag inte så mkt mer att skriva
blir pannkakor idag=)
Pusso kram

Gomorron!

God morgon allihopa:)
Har ni sovit skönt? För det har jag gjort så skönt att jag inte ens vill gå upp idag sängen är min bästa vän idag känner jag . Men tyvär det blir inte så att ja kan stanna kvar i sängen jag har skola att sköta!
Idag har jag fordons teknik får se vad som händer kanske hjälper Måns med servicen men jag tyckte Emil kunde göra dt för han ha inte gjort dt en:) Idag va det tänkt att träna men jag tänkte såhär då jag ha ledigt imon då kan ja träna då på morgonen kan inte vara så mkt folk där då:P hehe Idag är jag riktigt slapp mjukis byxor och en stor sköön mjukis tröja på (Y) osminkad och en bulle på huvvet kan det blir skönare stil ?! :)
Idag blir det att plugga måste ta hem svenska boken och läsa sen plugga på provet jag har på tisdag:)
Bussen går om 20 minuter jag ska orka ta mig upp från sängen och klä på mig jacka och skor!><
Har ätit ordentlig frukost idag iaf två mackor med skinka,ost,gurka & en stor skål med kräm!
Aja har inte så mkt att skriva om precis, Slutet av månaden åker jag och Stoffe ner till malmö får se om vi tar med oss några:) Jag ska köpa avslutningskläder det ska Stoffe också göra:)
Vill ni veta en sak?! på tisdag har vi tio månader tillsammans:)
Jag älskar dig jätte mycket mitt hjärta! Jag vet att vi inte har haft det lättaste nu på den sista tiden men vi försöker så gott vi kan för det ska bli bättre!

Du är mitt hjärta(K)!

Nej nu ska jag vila mig i tio min sen gå te bussfan!

Puss och kram:)

Godkväll!

Hur mår ni:)? Jag mår bara bra:) är lite sleden bara jag tänkte faktiskt snart sova:)
Det är ju allt skola imon med sista dagen för denna veckan :)
Det är ju redigt nice så imon efter skolan så ska jag gymma  sen hem och göra lite läxa sen slappa! jag tänkte faktiskt dra ut och åka inlines men det bli inte så ikväll men imon ska det bli av:)
Jag vill ha soooommar looov!
Igår så va jag och stoffe och gymmade sen hem och busa med Bam och göra läxor, lekte med lera sen ut och åka inlines! nu kommer lite bilder
KÄRLEK! <3
TUMMEN UPP!
HIGH FIVE!

Jag ska sälja ...

mina snyggaste skor jag äger men dt är synd att dom ska samla damm när man inte använder dom eller rätta sakt kan inte använda dom för att ja kan inte gå med klack:( Så ska sälja dessa !
& köpa dessa
För att klacken är inte lika mördande en den andra!
Jag hoppas bara på att Annelie kan svara mig :)

Måndag!

Hej allihopa!

Hur mår ni idag:)? Ja själv mår väll bra men är sjukt trött!
Har sovit hos Stoffe sen torsdag ytterst mysigt!

I fredags va det Valborg som sagt
Vi va hemma hos Robin och där grillade vi och drack lite grann gick till Majbrasan och dt va väldigt skoj där uppe:)
Lördag: Jobbade natt , dt va rättså segt faktiskt!
Söndag: Riktigt bra dag! Vi städade stoffes rum och tog ut alla sopor och pantade alla flaskor och burkar sjukt mkt pengar fick vi iaf blev pizza/kycklingtallrik på kvällen väldigt mysigt skulle åkt hem men Stoffes mamma tyckte ja kunde sova över så jag och paulina cyklade till Maxi och köpte underkläder till mig hehe sen fick ja låna massa av kläder av henne får ja skulle kunna gå te skolan utan se ut som jävla luffare haha nej men :P
Fick låna gympa kläder av älsklingen också så idag hade vi gympa hade typ någon slags dans haha :P sen mjuktennis väldigt skoj faktiskt:) Matte - björn gillar icke mig; ) men ja gillar inte han heller så..  han förstår inte att ja lär mig inget att ha extra matte tisdagar sen va hos han måndagar. men alla dessa lärare är ju tröga! Som Emil i min klass ha sagt från första början han behöver hjälp med engelskan ingen lyssnade på han nu ha lärarna insett att han behöver hjälp(?) vad tänker endel?
Skulle vart med Malin idag men ville inte hon skulle stressa ihjääl! för hon skulle jobba ikväll tydligen :P Sen skulle ja vara med Sofie och dansa Street dance men jag har läxa att göra och jag är såå sjukt sleten får s vad som händer just nu vill jag bara gå under jorden haha mitt rum ser ut som FAN!
Nej Imon blir dt hårdträning för mig och älsklingen=) !
Good luck ;D
Nej nu orka ja inte skriva mer faktiskt !
Puss och kram

lite uppdatering!

Näsby bageri har brunnit ner
och jag har vart i skolan och polerat bilen skulle hjälpa pojkarna och riva ner växellådan men det blev inte så
gått i mina "slipin" skor i ösregn firat valborg med Stoffe Emil Robin och Andre , kollat på majbrasan försökt vinna choklad på sånt hjul vettifna va dt heterP haha
Ja dt är väll dt:P umgåtts med Sofie & Anna med, ikväll blir dt jobb!
har sovit hos stoffe sen i torsdag ska sova där inatt igen!
Myysigt!
nu blir dt bilder
Nu ska ja göra dt sista sen gå te bussen sova på bussen in hade suttit fint haha!
Bye

RSS 2.0