Lördag!

Tänkte ta och berätta lite om dom sista dagarna har inte haft ork att skriva något här.
nu i veckan så har jag inte gjort allt för mkt kommit hem från skolan coh sovit och kollat på rena rama rolf och fångarna på fortet! I Torsdags åkte vi till jönköping med hela fordon utom transport & Anläggning.

Och resan dit va inte så jävla skoj gick så segt men vi hade kul ändå övertrötta människor.
Där uppe så va det väldigt skoj träffade David där uppe också blev inte länge vi träffades för hans chef väntade på han hehe, sedan så va det bara att plocka på sig godis, pennor, allt annat !!
påväg hemåt så stannade vi på mc donalds där blev det att äta mat och de va väldigt skoj där också :)
Var sånna Thailändare såg ut som soldater ja och annette va nära på att gå in i varann för vi va tvungna att kolla på den ena och det kändes som vi va utomlands för att det va så många runt bussarna och lastbilarna.

Hemresan den va sjuuuk! lurade i pojkarna att jag hade lagt smör vid min fläkt och stekt ett ägg på den så när ja startade min dator så kom det ett ägg uppe på skärmen hahahah. Sååå dumma dom såg ut haha. sedan när vi kom in till stan så va det ja , annette, timmy och Rickard som hoppade av där sedan stod vi på ena sidan ja, annette o timmy så stod rickard själv på ena sidan och skulle "sälja" sig så kom det en svart bil och kollade in han stannade precis vid han , men körde lika snabbt haha gud dt va lite läskigt så säger timmy han tyckte du va ful! sedan kommer min & annettes skjuss o rickard så står Timmy där själv då säger rickard HAA, vem är det nu som är ful? AHAHA ja tror inte ja hade skrattat så mtk på hela dagen ja gjorde just i de tillståndet haha..
Kom hem vid halv nio tiden på torsdagen somnade så vackert vid tio dagen efter va inte rolig allså igår ja va ingen människa orkade inte göra ett piss så hade vi gympa det vi gjorde va skoj men orkade inte byta om till gympa kläderna så dt va inte sååå skoj precis haha stack in till stan lilla måns hade ju väntat på mig så vi tog samma buss hem :) Väldigt trevligt sedan när ja kom hem va det ju bara att packa in Emelies present och började fixa till mig och sådant sedan va det bara att dra hem till Emelie som hade 20 års kalas:) Va väldigt trevligt:) Ja blev prins till Caspar:) och han va prinsessan hehe :) så jävla sööt. Blev att dricka med mamma o liza med emelie , gud så skoj vi hade deT:) Gamlingar dom kan också,) ahah dom blir som vi ungdomar haha ! mamma blir för fuller så det va ju bara att gå hem okej ja blev också vädligt full så det va ju bara att gå hem pratade med måns i telefon i några timmar i natt väldigt trevligt faktiskt :)

idag är ja bakfull och är jävldigt trött.. fyyfann träningsvärk i hela kroppen med toppen(Y)
Nej nu har ja skrivit alldeles för mkt nu blir det bilder från Elmia:)

























Min nya keps;)

Där ha vi några bilder:)
Njuuut :D hihi

Idag blir det Tacos med Maria & bam:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0